Gymrail Concept Ltd

Gymrail pääyhteistyökumppaniksi e-pyöräilyn TalviCupiin

Tulevana talvena järjestetään Suomessa ensimmäistä kertaa virallinen e-pyöräilyn TalviCup ja SM-kilpailut.  Järjestäjänä kisassa toimii Suomen Pyöräilyn johdolla koottu e-pyöräilyn kehitystyöryhmä.  TalviCupissa pyöräilijät kilpailevat yksilö- ja joukkuekisoissa kuutena lauantaina tammi-helmikuussa 2023. Lisäksi ennen varsinaisen TalviCupin käynnistymistä ajetaan kaksi harjoituskisaa. E-pyöräilyn SM-kisat tullaan järjestämään 4.3.2023.

Gymrail haluaa luonnollisesti olla edistämässä e-pyöräilyä kotimaassaan Suomessa. Gymraililla onkin ilo ilmoittaa, että olemme Suomen ensimmäisen TalviCupin pääyhteistyökumppani ja tapahtuman nimi on virallisesti Gymrail-TalviCup. Yhteistyön avulla toivomme e-pyöräilyn ja erityisesti sen kilpaurheilun löytävän lisää harrastajia ja seuraajia. Osa Gymrail-TalviCupin kilpailuista ja SM-kisat tullaan striimaamaan livenä, joten e-pyöräily tarjoaa myös katselijoille erinomaisen mahdollisuuden seurata ja jännittää kilpailuja suorana.

Pyöräily on ottanut viime vuosina valtavan harppauksen eteenpäin myös elektronisena kilpaurheiluna.  E-pyöräilyn harrastajien määrä on kasvussa niin kansainvälisesti kuin Suomessakin.  E-pyöräilyssä takapyörään asennetaan traineri eli vastuslaite, joka välittää tiedot pyöräilysuorituksesta sovellukseen. Kilpailijat pyöräilevät vaihtelevissa virtuaalisissa olosuhteissa kuten mäkisissä maastoissa, sovelluksen tarkkaillessa kunkin suoriutumista. Virtuaalisessa pyöräilyssä Gymrailin Momentum X1 tarjoaa e-pyöräilijöille alustan, jonka avulla pyöräilijä saa sisäpyöräilyssä lähes täysin ulkopyöräilyä vastaavan ajoasennon, tehot ja ajotuntuman. Momentum X1 mahdollistaa liikkeen neljään suuntaan ja tämä tekee pyöräilystä perinteistä liikkumatonta alustaa tehokkaampaa. Tästä syystä Momentum X1 on monen huippupyöräilijän valinta etenkin e-pyöräilyssä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset Gymrail-TalviCupiin: e-pyoraily.com

Shopping Basket
Scroll to Top